Naturens Mirakel drycker! Min nya bok är här!
augusti 31, 2017
Det här med att event mingel och att nätverka
september 26, 2017

Jag har haft en superkul vecka men redan i början av veckan fanns lyckokänslan där. Det blir Dalarna till helgen men innan dess en underbar morgon på Röhnisch! Vad jag längtat efter Er! Hallå igen fina Röhnisch!

Samma dag – Lotten och jag igen…Harmoniska Hormoner …vi gillar!

En vecka där boken Naturens Mirakeldrycker har fått stort fokus men sen …fredag och sen fredag eftermiddag – full fart mot lugnet i Dalarna och fina Sunnanhed.

Det är skönt med vårt fantastiska färgstarka Dalaliv. Lugnet kommer in i kroppen bara jag ser skylten Sunnanhed dyka upp. Vi åker mer än gärna  de mil som krävs för att få vara här i lugna fina Sunnanhed …alldeles strax framme

Även om det regnar är bärplockning i fokus . De sista svarta vinbären, hallonen och blåbären för i år är ska plockas. Det känns lite vemodigt men den fina  känslan finn också i hjärtat. Blandade känslor jag försöker fånga in den nya årstiden och vill önska hösten välkommen men några fina varma sommardagar till innan hösten ska träda in på riktigt vill jag…inte försent än.

Uppe med tuppen och plockar ljuvliga bär. Att få ta cykla iväg, andas in ren luft  supertidigt på morgonen är ett alldeles underbar sätt att varva ner. Tack Dalarna du skänker så fin återhämtning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *