Låt det alltid bli ett lyckligt slut…
mars 17, 2014
Firar mamma med “Livet är som ett träd”! Grattis!
mars 23, 2014

I botten på handväska här i Hua Hin ligger min älskade Dalahäst och jag minns de orden den täljande gubben i Nusnäs sa till någon som frågade. Är det inte svårt att göra sådana där fina hästar? Nej inte är det svår – jag täljer bort det som inte är häst! En liten skröna kanske men den historien har funnits i mitt liv i många år!

För precis så är det. Leva här och nu. Är jag i “min” härliga solig skrivarlya försöker jag att släppa tankarna på det jag inte kan påverka just nu. ”Tälj bort…” Det är dessutom så himla skönt att vara fokuserad på det som händer runt mig ”just nu” och känna att ansvaret finns där.  Jag blev så glad när hästen låg där i botten på väskan och påminde mig! Dalahästen har varit till så stor hjälp genom åren. Leva här och nu! Alla borde ha en liten dalahäst tycker jag.

Men å andra sidan hemma händer det saker som ger mig massor med härlig feeling!  Älskade boken verkar ha kommit ut en vecka tidigare än jag beräknat!

http://www.adlibris.com/se/bok/grona-juicer-smoothies-turboladda-kroppen-med-ra-energi-9789174018776

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *