Fantasin kan ta mig dit jag vill!
februari 1, 2013
Fake it till you make it
februari 5, 2013

Vad är det som ger mig vitalitet… och är vitalitet lika med hälsa?  Hur som helst tittade jag  i alla fall på vad som gör att jag känner mig pigg och glad och gjorde en liten lista på det! (För att kunna orka med det som är mindre vitaliserande och faktiskt ibland rent destruktivt)

  • Att få umgås med goda vänner
  • Att få vara med min superkära familj
  • Att  få dricka mina gröna drinkar varje dag där jag tillsätter mina favoritörter
  • Att varje morgon få ta en promenad med Oliwia
  • Att få sova gott
  • Att ha regelbunden träning i kroppen

Men…

Att äta en härlig middag och sen gå teater det är ett bra bränsle just för att kunna orka göra allt som ändå ska göras under en vecka. Ja ni vet allt som får vardagen att rulla.

Att få träffa Philip och Ella gör att jag får energi till att träna för jag vill ha massor med ork för dessa två stora kärlekar.

Att sen få dansa till härlig musik en söndagseftermiddag får mig att verkligen fatta att äventyr är något som behövs som bränsle för att mitt liv ska få ett rosa skimmer och då får även alla vardagliga rutiner lite guldkant. Så ännu mer glitter och glamour kommer att ge ett hälsosammare liv. Jo visst är det så!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *