Önskar mig fler rosenbuketter!
december 10, 2012
Snöstormen prövar mig men “Bring it on”!
december 15, 2012

Vilket härligt morgon besök hos Business in Heart.

Min morgon 121212 började med en lång härlig och faktisk ganska ljus gryningspromenad med Oliwia. Tack vare den vita snön som lagt sig i skogen kändes det inte alls mörkt fast klockan bara var 4.30! Att sen vara på plats i Gamla Stan 6.45 och börja föreläsa 7,15 kändes lite shaky med tanke på tunnelbana, snö och morgonrusning. Allt bara flöt på, jag är förvånad själv och det var många morgonpigga frukostsugna glada kvinnor som mötte upp mig. Tack för ert engagemang, så kul att träffa Er alla!

Promenaden från Gamla Stan till jobbet var verkligen julstämningshöjande! Nu börjar det kännas att julen står för dörren!

Så kom ett telefonsamtal och ibland är det tur att det är just telefon som man pratar i för om snön var vit i skogen i morse så kände jag mig också lite blek när samtalet fick mig påmind om att jag faktiskt är en ”ny” Marlene nu efter min stomioperation och att jag har bestämt mig för acceptera att vara det. Det är hög tid att släppa in nya vänner, relationer och nya spännande projekt men  ändå med lite saknad och lite känslan av att vara Bambi på hal is.

Jag vet att det/dom som väntar på plats kommer att behöva den platsen därför lägger jag nu annat och andra frivilligt åt sidan (för ett tag i alla fall) men en del av det som fanns där i mitt liv som jag också lämnar är ändå inte frivilligt (Försök nu inte att påstå det Marlene!) utan med ett sorgset accepterande att så är det bara men igen… det kommer ge plats för något annat. Blekheten varade bara en liten stund och nya samtal skingrade det lilla orosmolnet. Ny kraft kom med lunchen och ett sms om kvällen aktiviteter som ska ägnas åt nya kreativa gröna tankar och möjligen ett glas rött! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *