Full tank tack!
juni 2, 2012
…och vem har sagt att just jag ska ha bästa menyn?
juni 5, 2012

I september förra året vågade jag mig på att börja träna igen efter mina besvärliga operationer. Du som inte följt mig kan gå till min sida ” Om Marlene” och läsa mer om operationerna där. Jag kände mig då som en rädd liten flodhäst men att börja träna som stomiopererad har fungerat jättebra. Mycket tack vara allt stöd och råd som jag fått. Utan det stödet hade mitt mod och självkänsla säkert svikit mig. Tack gulliga Ni för all peppning jag får! Visst har det funnits dagar när både jag och min mage har velat lägga oss under ett täcke och aldrig mer ta oss till passen eller över huvudtaget utanför dörren. Dagar då jag tappat tron på stomipåsen och mig själv men jag är så glad att jag ändå valt att ändå fortsätta att träna och inte göra några längre uppehåll, absolut inte självklart men på något sätt har något dragit mig till träningen. Jag har gjort avbrott förr och vet hur svårt jag har att komma igång igen. Nu har jag under en tid tagit ett lavemang genom stomin på magen och istället för påse använt mig av ett ”plåster” med en ”kork” på. Allt blir så mycket lättare, träning blir så mycket roligare och jag känner mig så mycket säkrare och kläderna känns behagligare. Hurra för proppen!

I höstas när jag vågade mig på träning igen började jag att gå på cirkelträning och det kändes toppen tillsammans med mina promenader. Nu har jag sakta men säkert ökat på med Hypoxi, lite löpträning och avstämningar plus styrketräning med Joel och på fredag är det dags för fotografering. Ett av mina delmål.  Jag kommer ”spara” lite på bilderna för lite speciella tillfällen men fredag är helt klart en dag för att visa att jag nått en rejäl bit framåt i mitt ”formtoppsprojekt”. I dag shoppar jag loss lite för att synas på bild. Hoppas på värme och sol tills på fredag… snälla Du som fixar väder kan du inte vara lite hygglig?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *