Tänk dalahäst!
april 24, 2013
Taggar ner en stund!
april 28, 2013

Magiska Sunnanhed. Nu är jag mitt i en lyx-weekend , ja i alla fall känns det så för mig! På något sätt återvänder kraften i mina batterier bara jag vet att jag snart är på väg till ”Nygårdsbacken”, Sunnanhed och Dalarna. Tystnaden som gör att det är bara är naturen som hörs och idag massor med sol som värmer mig när jag flyttar ut mitt lilla ”kontor” ut på förstukvisten.

Lyfter jag blicken ser jag Oresjön åt ena hållet och tittar jag åt andra hållet ser jag den fina björkskogen som alldeles snart ska få visa sina små musöron. Vilka startkablar!

Inget stör mig, naturen, fågelkvittret och ljuset gör mig på ett strålande humör. Oliwias och min morgonvandring har hjälpt mig att summera veckan med boken”Vissa har andra utvägar” som äntligen är ute.

Jag känner mig glad att den äntligen finns ute för alla som jag har just en annan utväg och är stomiopererade. Jag har varit tveksam till min roll/bild som fågelskrämma i boken… men men.

Jag har nu lagt in känslan som ja, jag vet inte – kanske gillar jag ändå att vara fågelskrämma. När Stefan kom med traktorn igår för att plöja upp bakom gården kändes rollen ännu tydligare. Jag är nog på väg att bli en snäll men lite halvgalen kvinna mitt i livet som kanske kan till och med kan skrämmas då och då men vill för det allra mesta väldigt väl.

Hur som helst är det den vegetariska delen som jag har med jätteglädje tagit ansvar för i boken och sopporna som vi lagade till för boklanseringen är så supergoda. Du hittar recepten på Optimal Hälsas sida. Nu ska det skrivas och nya gröna recept ska fixas! Ha en underbar lördag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *