Ny rapport från vår träningsresa!
april 8, 2013
Jag vill ha höftlåga jeans…
april 11, 2013

Vi har fått chansen att prata mycket vi på GI Viktkoll/GI Boxen. Jag som har mina flesta arbetsuppgifter på Optimal Hälsa bara njuter att få tiden att vara tillsammans med det här jobbgänget!

Vi har underbara dagar här i Turkiet. Mycket träning. God mat. Nya intryck och min stomiopererade ”mage” sköter sig inte exemplariskt men helt godkänt och en av mina tankar med veckan var just att utmana den lite till.

 

Hur kan jag på bästa sätt optimera min hälsa med träning. Hur mycket träning vågar jag mig på? Klarar jag av ett Styrkepass eller/och ett Crossfitpass. Fixar jag ett Yogapass med avsågad svanskota? JAAAA är svaret på alla mina frågor om jag utgår från mina egna förutsättningar. Det är härligt att ha fått pröva så många härliga typer av träning under veckan och visst det börjar närma sig hemfärd men än väntar många träningsstunder så jag fortsätter njuta och utmana mig själv ett tag till.

Vilken helt fantastiskt vecka så här långt och jag vet nu att jag kan mer än jag vågat hoppats på så att hitta på skäl till att inte vilja vitalisera min kropp beroende på mina handikapp stryker jag en gång för alla och istället skruva jag upp mina egna mål en aning. Återkommer om det!

Hemma väntar man, barn och barnbarn plus Oliwia! Längtar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *