Solglasögon på!
februari 8, 2015
Jag har flyttat min lilla skrivarlya för att få ny grön inspiration!
februari 13, 2015

I helgen var jag ute och föreläste om Gröna soppor och smoothiebowls. Jag pratade med en kvinna som gått igenom en liknande operation som jag själv kämpat mig igenom.

Tänk att jag praktisk taget hade bestämt mig för att ”mörka” att jag blivit stomiopererad.

Tänk vilken tur att Amelia Adamo fick mig att ändra på det beslutet och att jag istället visar att jag för det mesta är en glad vital kvinna och stomiopererad.

Jag blir så tokglad när jag får höra att jag har genom att prata och blogga om min situation kunnat  och kan stödja och hjälpa några medmänniskor som är i liknande situationer! Hurra för att jag ändrade mitt dumma beslut och står för den kvinna jag är.  Varma tankar och tack du fina som kom fram och berättade din situation för mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *