Från motgång till framgång!
juni 3, 2014
4SIS och Haket! Love!
juni 17, 2014

Vilket slut på en härlig  vecka! 

I Torsdags morse var det dags för premiär för mig föreläsning “Från ballongmage till platt mage på Röhnisch”.Frukostföreläsning, fullsatt och alltid lika trevlig publik på Röhnisch tidiga frukost! Dagen fortsatte med föreläsning om gröna juicer och smoothies på Åkersberga GK och Sköldmöcupen. 50 härliga färdiggolfade tjejer!

Man hinner med mycket om man går upp tidigt så Nyfiken Gul på söder här i Stockholm fick besök på torsdagskvällen av oss på GI Boxen och GI Viktkoll. En härlig grillkväll där Ola hade rätt – det blev sol!

Fredagen spelade jag och Annelie Sköldmöcupen och sen avslutades även den golfdagen med en föreläsning runt mina gröna drinkar.

Nu har vi en härlig lördag som jag idag startade  med morotsjuice med ingefära och blodgrape…mmmm. En morgon utan en smoothiebowl är ingen bra morgon så av gårdagens förrätt som var rödbetor sparade jag blasten och mixade den idag med mango och banan och bara en liten skvätt vatten.
Chiafrön använder jag ofta som ”pålägg” på mina smoothiebowls. Fröna är en god källa till omega 3 och innehåller essentiella aminosyror, antioxidanter, vitaminer och mineraler. Chiafrön blir som gelé när de kommer i vätska och är bra för en trög tarm.
Idag lyxar jag med mango och chiafrön som”pålägg” och mangon innehåller A och C–vitamin. Mangons innehåll av betakaroten och hälsokämpen quercetin i kombination med C-vitamin gör den till en hälsobomb med en utsökt konsistens och smak. Ha en fin helg! Det är ljuvligt med sommar även om det blåser som bara den här i Stockholms skärgård! Nu är det hög tid att förbereda inför midsommar!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *