Överraska någon idag är också en viktig träningsform!
maj 13, 2012
Magnesium och långa soliga promenader ger förutsättningar att nå formtoppen i tid!
maj 15, 2012

Underbara morgonpromenaden avslutades med en klump i både mage och hals. I sista backen på vägen hem  satt en skylt som gjorde ont. Någon hade kört på vår grannes katt och kastat den bakom en båt och lilla flickan som ägde katten hittade den själv.  Hur kan vuxna människor  få bära sig åt så brutalt. Skylten talar för sig själv och jag kan bara hålla med.

Jag sitter fortfarande kvar på Fyrudden i skärgården men är på väg till jobbet och Optimal Hälsa har fått ny adress! Jag är så förväntansfull och glad. Gamla minnen kommer upp i mitt huvud från skolan i mellanstadiet när jag skulle börja i en ny klass, spännande, undrande, “lära känna vilja”. GI Boxen nu kommer Optimal Hälsa och jag och flyttar in!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *