Frukostföreläsning på Röhnisch!
april 4, 2013
Ny rapport från vår träningsresa!
april 8, 2013

Jag har mysiga dagar i Turkiet med härliga “jobbgänget”. Det är träning som i första hand står på vårt program men visst är det urhäftigt att få tid att sitta och prata, få sol på näsan och njuta av god mat!

Paolo Roberto skrev någonstans att man har en underkäke och en överkäke och sen är det bara och bita ihop och så kändes det lite när jag provade på Crossfit igår. Senare på eftermiddagen blev det en underbar powerwalk med stavar på stranden. Jag måste ändå erkänna att jag är rätt stum i benen.

Nu på morgon var vi uppe i skogen och gick med stavar, ja i skogen visst låter det lite annorlunda men här finns en fin grön skog. I den här naturen ska det kunna gå att möta sköldpaddor så med lite tur innan veckan är slut så kanske dyker det upp en sköldpadda på en bild. 

När jag kommer hem till fina Stockholm så väntar den där gruvliga röntgen på mig. Jag kan ändå konstatera så här i början på vår träningsvecka att min stomiopererade mage vill vara med att träna och att även om det kan kännas lite knepigt med men min avsågade svanskota ibland så är det inget jag direkt erkänner och mår dåligt av. Det är en test och jag håller båda mina tummar. Jag är så förväntansfull.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *