Livet går vidare som det ju gör trots alla frågor man jämt ställs inför…och äventyren är så fina!
augusti 3, 2013
Paradiset som jag inte vill lämna!
augusti 10, 2013

Det känns som att jag kräver en liten startsträcka in i den vackra hösten. Rättare sagt en ganska lång sträcka tror jag. Den här underbara månaden augusti får bli trampolinen in i den färgsprakande årstid som kommer. Jag tränar på den tanken men den nya fina årstid som så försiktigt kryper på oss och är på väg med allt underbart som den kommer bjuda oss på och jag vet att det ju är en del av varför jag älskar att bo i vårt fina land. Det är ändå något konstigt litet vemod som har gripit tag i mig idag. När jag torkade av daggen på mitt utekontor var det väldigt påtagligt men bara känsla! Jag tittade på rönnen och de vackra bären blir rödare och rödare för varje dag.

Jag tog mig raskt in i köket och fixade till en Morgonkick. Vill du prova finns receptet på Optimal Hälsa. Jag blandade i Schizandra och nässla för att skaka av mig vemodskänslan

Schizandra örten från Kina som jag tar för att pigga upp alla sinnen!

Schizandra kan motverka nedstämdhet och stimulerar uttröttade binjurar

Stöttar leverns funktion och sägs förbättra vårt minne. Hjälper till att motverka klimakteriebesvär som svettningar och torrhet i slidan. Schizandra stärker den sexuella lusten genom att höja dopaminnivåerna i nervsystemet. Fungerar även bra vid mild depression och känslan av att ha en ”trög hjärna”

Nässla

Klorofyll i nässla ökar syre och näringstransporter till cellerna och höjer ämnesomsättningen. Nässlan är mineral och vitaminrik och stärker immunförsvaret och är stärkande i stressande perioder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *