Jag låter ingen skugga falla här
maj 4, 2012
En tillräckligt vacker dag att bestämma sig på
maj 6, 2012

En kort men fantastisk vardagsvecka passerat. ”Hitta formtoppen projektet” går vidare Flytten till nya jobblokaler närmar sig också med stormsteg. Det är känslosamt att bryta upp men samtidigt är min förväntan jättestor och nu gäller det bara att vara klok och stå med fötterna på jorden så kommer allt bli toppen.

Det är min andra dag på detoxkuren och morgonen började med en härlig hallonsmoothie som gav mig ork till 18 hål på Österåkers golfbana. Nu sitter jag på landet igen. Har placerat mig i lä på balkongen med fårskinnsfäll runt mig och äter en härlig sallad med kalkon, ägg, linser och broccoli. Oj det blåser så det känns som jag sitter på en fjälltopp men ute ska jag äta! Kroppen har redan tidigare i veckan signalerat om paus och eftersom jag inte riktigt velat lyssna så sa den till på skarpen igår kväll och jag har sovit i  över 8 timmar i natt! Superskönt! En helledig lördag för att tanka god energi och ge påfyllning till alla sinnen. Tystnad, vacker skärgårdsnatur men med rejäla vindar som känns väldigt onödiga!

 

I mitt projekt mot formtoppen försöker jag gå igenom allt som kan vitalisera mig och kommer lägga till fler timmars sömn. Jag mår bra av tidiga mornar därför försöker jag nu att krypa till kojs tidigare och ta med en god bok. Jag vet att tillväxthormonerna avtar med åren men jag försöker ändå att sno åt mig lite av dem och  det behövs 8 timmars sömn varje dygn för att tillväxthormon ska bildas och det behövs djupsömn. Tillväxthormon stärker immunförsvaret, höjer energinivåerna, påverkar bukfetma och hud positivt. Mycket lockande för min del så nu ger jag sömnen större utrymme. Nu lovar jag mig själv att vara bättre på att fånga dagen och djupsömnen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *