Nu ska jag leva fullt ut och ta fler chanser tillsammans med min familj och Er mina fina vänner!
december 31, 2015
Nu längtar jag tillbaka till jobbet och saknar min kontorshjälp oändligt mycket
januari 3, 2016


Ett härligt nytt år har anlänt! Det känns inspirerande och skönt att starta om. Några nya vägval funderar jag så klart på.  Nyårslöften för mig är egentligen en plan på vad jag bör ta tag i som jag lagt åt sidan eller skjutit upp eller inte haft lust till. Jag gör en liten besiktning av kroppen, hemmet, jobbet, stressnivån, sömnen, träningsrutinerna, relationerna och vad som kan behöva ingå i den årliga besiktningen. Det känns motiverande att få det på pränt så här på nya året.  Framförallt är det viktigt att formulera sina planer motiverande när besiktningen väl är gjord  så att lusten till att förändra, renovera och kanske kasta bort hålls vid liv.  Att rensa upp runt mig ger mig alltid energi och det är nog en av anledningarna att jag alltid ser fram emot nystarter. Rensa bort det som tar för mycket plats och ge plats för det som ska in i det nya året!

Min älskade daggvas följer alltid med mig  i helger och årstider

Detsamma gäller min Klonk ljusstake

Något som alltid kommer få ta plats i mitt liv är mina juicer och smoothies

Stjälkselleri är toppen att ha i gröna drinkar

Stjälkselleri är en renande och smakfull grönsak som också är en god källa till C-vitamin, folsyra, kalium, zink, kalcium, B6, B1 och B2. Den innehåller ämnen som får musklerna att slappna av runt artärerna och får på så vis blodet att flöda och ger då ett lägre tryck. Stjälksellerin innehåller dessutom ämnen som kan sänka våra stresshormoner. Den har gjort sig känd för att mineralerna i stjälkselleri normaliserar syra/bas balansen. Inte nog med det stjälksellerin stödjer också en bra matsmältning och innehåller flavonoider som kan vara ett skydd mot att utveckla cancer. Den stödjer njurarna och kan vara bra användas vid reumatiska besvär.

Stjälksellerijuice en liten härlig tuffing!

Till 2 små glas behöver du.

3 stjälkar stjälkselleri sköljd i bitar

1 bit ingefära stor som medelstor potatis skalad

1 citron skalad.

Pressa alla ingredienser i en juicecentrifug och njut!

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *