Efter glittriga dagar känns en röd återhämtare så rätt!
september 2, 2015
“Songs to Daddy” får mig att sakna…
september 6, 2015

I går var hösten och knackade på men idag säger jag ändå ” vänta ett litet tag”. Låt september bli en riktig skön sensommarmånad. Det är så mycket som är det nya… så varför kan inte september vara nya augusti!

Jag sitter och skriver på nya boken och deadline börjar närma sig.

Jag provar att kicka igång mig med en morotsjuice!

Morotsjuice med citron, nypon och ingefära

Jag gillar känslan av juicen jag dricker stärker mitt immunförsvar. Under perioder när jag har en lite slutkörd kropp och själ eller när influensorna härjar som värst då är en juice fylld med C-vitamin toppen.  Den boosten står på din kropps önskelista – varje dag!

Till 4 glas

3 morötter medelstora

1 citron

1 tumme ingefära

1 msk nyponpulver

Juica alla ingredienser rör i nyponpulver och häll upp i glas. Känn hur kraften återvänder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *