Nya krafter med stöd ifrån grannarna!
februari 24, 2014
Provar att harmonisera mig!
mars 1, 2014

Oj så vackra de kan bli dessa fantastiska finingar!

Kroppen har ofta mer än ett heltidsjobb att smälta maten jag stoppar i mig. För mig är det skönt och ger en bra känsla att låta kroppen få näringstät juice.  Låta den få en paus några extra timmar per dag. Ge den en chans att hinna med att smälta den kost jag för övrigt stoppar i mig. Istället ger jag kroppen en ersättningsdrink full av vitaminer mineraler och enzymer. När kroppen får grönsakerna o frukt i flytande form är det är chanserna att jag tar upp näringen goda och ger en känsla av harmoni och balans. Att charma kroppen med några extra timmars flytande kost känns värdefullt och viktigt!

Nu till en liten födelsedagslunch!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *