Laddar för att övervintra kalufsen
november 30, 2013
Återhämtning får bli ett viktigt begrepp för att orka vara med att glittra! För glittra kommer jag aldrig ta bort ur min egen behovstrappa!
december 3, 2013

Jag har kanske mer eller mindre omedvetet längtat bort från det ordinarie hem som jag bor i här mitt i Stockholm. Jag har åkt till ut till skärgården och upp till Dalarna så ofta jag kunnat och liksom smitit ifrån mitt stadsliv. Många runt mig har undrat ”Varför då” och jag kände för något halvår sedan att det var dags att svara på – Varför då?

Jag flyttade in till min nuvarande mans redan fixade hem och har nog aldrig riktigt boat in mig där. Jag älskar naturen och landet. Jag har inte riktigt hittat feelingen att bo i ett jättefint hem men utan balkong, det har inte funnits någon chans att ta med tekoppen och sätta näsan mot solen. Den friheten behöver jag. Nu flyttar vi bara en liten bit, vi får mindre men nära till grönområden och två små balkonger. Jag är så glad och tacksam att nu tillsammans med min man efter 15 år tillsammans äntligen få skapa oss ett gemensamt hem på riktigt! Gissa om det ska bli kul.

Visst kom flytten lite plötsligt men nu laddar jag.

  • När jag ökar min stressnivå kräver min kropp också bränsle därefter. Massor med näringstäta gröna smoothies och goda soppor.
  • Jag tänker inte ge avkall på min träning som gör mig starkare och jag vet att ett avbrott i träningen ger mig dåligt samvete. Det duger inte.
  • Bara vi kommer hem och in i vårt nya hem så är jag nöjd. Pysslet får bli grädden på moset och ett så roligt projekt 2014.

Så ”Varför då” – Tusen anledningar som ändå slutar med.. För att jag kommer må så fint i mitt nya hem!

Ps: Det finns hundtvätt i källaren dit vi flyttar! DS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *