Livet är ett eko!
april 26, 2012
Nässeljakten har börjat
april 29, 2012

Jag har alltid en stark längtan efter att göra saker som ger njutning mitt liv och nu ligger hela den här härliga ljusa årstiden framför oss. Möjligheter till just njutningar verkar oändliga. Försöker intala mig att inte låta tiden bara rinna iväg utan stoppa upp och vara närvarande.

Det kan låta banalt men den gamla svensktoppslåten ”Här är jag igen” har satt sig fast i mitt huvud under en tid. Den peppar mig på min väg till ”Toppformen” och den här morgonen står låten på och ska peppa mig inför den första golfrundan för i år (i Sverige). Kände att golfformen var på gång när jag fick njuta av golf i Thailand för några månader sedan. Men min golf är som våren lite lynnig när jag tror att ”nu funkar allt” så är istället allt borta så jag är aldrig säker på den och det är väl just det som är njutning med golfen och våren. Att fånga ögonblicken. Precis som våren spelade oss ett spratt härom veckan men kom tillbaka och nu är den här hos oss igen. Jag njuter lite extra men är inte till 100 % säkra på varken golfen eller våren men när de visar sig från sina bästa sidor då är de oslagbara. Dags att sticka iväg mod dagens först äventyr för jag vet att det kommer fler!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *