Mer “Kom ihåg” 2013
januari 4, 2013
Grönare och grönare och grönare
januari 9, 2013

 

 

En lång härlig ledighet är över och vilken kick det har varit att fått chansen att lyssna på  så mycket ljudböcker! Storytel-appen förgyller verkligen min tid när jag, tränar, promenerar, städar, ja när min tankar kan vara någon annan stans och inte nödvändigtvis helt på plats här och nu!

Skönt att vara i vardagen igen och full laddade batterier som Dalarna givit mig. De är lite extra förtrollande att vandra i tidiga gryningar uppe i Sunnanhed med massor med snö och riktigt kallt. När jag hörde vargarna yla då fick ljudböckerna vara. Rädsla, trolskt och magiskt i någon slags mix. Vet inte hur jag känner för de där vargarna egentligen men Oliwia fick ”koppel på” på stubinen!

Tillbaka i Stockholm så känns det lite tråkigt att det bara ligger lite ”fulsnö” kvar men det kändes ändå lite känsla av vår när jag  tittade på de där snötomma trottoarerna och det går att springa tryggt!

Ny härlig vårtermin!

Träning alla vardagar i någon form

Promenader alla dagar

Gröna juicer varje morgon

Bär varje morgon

Hög tid för golfträning!

Mer vegetariskt och mindre rött kött

Mer lek, skratt, kramar och fina ord

…och ett härligt spännande grönt jobbår väntar! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *