Dofter påverkar!
oktober 30, 2012
Magisk stämning!
november 2, 2012

Vår tänkta höstresa för att lapa lite efterlängtad sol är inställd!

Tittar jag ut genom fönstret och frågar mig själv. Varför då? Ja nu är det ändå så och jag ställer in mig i ledet. Därför har jag bestämt att det nu är ännu viktigare att leta sol, glitter och glamour. Har precis gått en promenad på stan, ingen sol men fortfarande dagsljus. De dagar när solen tittar fram har jag lovat mig själv att inte missa en enda av dessa sällsynta strålar och få är dom i Norden så här års. De är konstigt men är inte solen ännu mer bedårande när den är sällsynt, fast egentligen känner jag att det är så med det mesta som är sällsynt – Vill Ha! Jag ser framför mig en solig helg och lördag som verkar bli vindstilla – en golfrunda borde sitta fint och den blir exotiskt mitt upp i alltihop! Solig novembergolf! Att få dagsljus, sol och fortfarande inte frysa om fötterna det får man ändå se som livskvalitet för den stundande helgen!  Jag tar såklart sol på burk – D-vitamin, för att höstdeppa det vägrar jag!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *