“Bästa formen någonsin”
mars 14, 2013
Frihetskänsla!
mars 17, 2013

Simning, powerwalk och sen powerfood! Här kan jag inte motstå att frossa i fruktfrukostar men det slinker ner ett ägg också varje morgon. Det är så skönt att det är några dagar kvar att njuta av dessa tidiga gryningsfrukostar. Försöker verkligen leva i nuet och få ut allt som går av dagarna som är kvar här i Hua Hin.

Nu när är ännu en golfdag är till ända får jag en skön skrivarstund. Det känns skönt att kura lite skymning på altanen och det blåser varma vindar i håret. Jag vet att hemma är det kallt som attan men jag håller tummarna för att Kung Bore ger sig av och lämnar plats för den Ljuvliga men lynniga Fröken Vår. Precis när man tror att hon är här för att stanna börjar hon leka kurra gömma med oss men när hon visar sig igen då jublar kroppen!

Lite som en del män – sorry tar tillbaka!

Nu ska i alla fall min man bjuda mig på en härlig middag på Prime här i Hua Hin och en så länge är det sommarvarma kvällar som jag får njuta av!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *