Haket!
maj 11, 2012
Överraska någon idag är också en viktig träningsform!
maj 13, 2012

Att få umgås med häftiga, trevliga tjejer plus att dessutom få göra det jag tycker är bland det roligaste som finns, är en helt oslagbar kombination! Sen att det roligaste jag vet inte visade sin bästa sida igår betyder bara att jag känner mig ännu mer taggad idag att utmana den där lilla vita bollen. Golfen satte mitt tålamod på prov igår men den vet inte vem den har att göra med och att den ingår i mitt ”formtoppsprojekt” – den ska bli varse imorgon…

Golfdagen i går följdes av en kväll på Roxy med god mat mycket bubbel, babbel skratt och samtal. Jag tappade tiden och glömde att det är en flyttdag i dag! Det gör inget vi bostade ju hälsa! I just det här gänget känner jag mig trygg och vågar prata om det som ibland känns lite svart och jobbigt – skönt att tillhöra ett sånt gäng, det kändes så påtagligt igår kväll! ”Hakettjejerna” fick mig att vakna fylld av energi även om det blev sent och en hel del vin. Jag har förlorat en del i och med att jag blev stomiopererad och är lite skörare i både kropp och själ men märker också att mitt liv väljer andra vägar som jag gillar och njuter av att gå på, skönt att Haket tjejerna finns kvar även på mina nya vägar! Vet av erfarenhet att ha vänner är som att ha god hälsa och jag vet hur det känns att förlora både vänner och hälsa. Påminn mig ofta om det! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *