God Eftermiddag!
Det känns alltid skönt och fräscht med ett nytt år. Att lämna en del händelser och tankar kvar i 2014 men förstås även ta med sig en del minnen, halvfärdiga projekt för att njuta och få energi från under 2015. Det jag aldrig lämnar är mina juicer, shots och smoothies.
Det finns kvällar där jag njuter av allt som bjuds och Nyårsaftonen är en sådan Midsommarafton en annan. Att bara få njuta glitter och glamour då och så gör att alla andra dagar också får sin egen glans tycker jag. Det känns skönt att ha sina gröningar att ta till när en nyårsnatt blev fylld med dans och sång.
Igår laddade vi med rödbetsjuice, morotsjuice och en smoothie med hallon och quinoa. Det blev vår brunch!
Jag är alltid orolig för att glömma bort känslan för golfklubborna. En tur till Ullna Indoor Golf för en lägeskontroll. Ingen fara så kändes det igår men om det är något jag vet så är det att min golfkänsla är färskvara.
Idag lägger jag till örten Älggräs som alltid finns i mitt kylskåp. Jag använder Älggräs som min favvo istället för andra värk och febernedsättningsalternativ.
Älggräs är också inflammationshämmande och stödjer din matsmältning förbättrar ditt näringsupptag.
Rödbeta
Till 2 shotglas
1 äpple
2 små rödbetor
1”tumme” ingefära
½ citron
Juica och servera i små glas
Morot
Till 2 shotglas
1 apelsin
1 morot
1”tumme” ingefära
2 cm färsk ingefära
½ citron
Juica och servera i små glas
En quinoasmoothie med hallon
1 stor brunchportion
1 dl havremjölk
1 dl quinoa kokt och kyld
1 msk proteinpulver osötat
1 dl hallon
1 msk linfröolja
½ banan
Mixa alla ingredienser och toppa med hallon, kokoschips och pumpafrön.