Jag håller sams med mig själv och nära kära hellre än att bråka om små bagateller
oktober 17, 2013
Rätt fart, halkkörning och kloka vägval är körlektioner som jag vill repetera
oktober 27, 2013

Jag njuter av alla dessa ljumma bonusdagar om det ska vara höst ska den vara så här. Jag har passat på att göra en ny investering.

Investering: En timme till på längre sköna morgonpromenader.

Jag försöker  lägga livspusslet under tiden jag går…ibland saknas de någon bit och ibland lägger jag fel men det är mycket färg och det är kul! Min fyrbenta följeslagare Oliwia som börjar få några år på nacken gillar att vandra på  okända områden och går på mycket bättre på nya platser. Det gör att vi får se det mest underbara platser. Soluppgångarna är underbara och är man morgonpigg som vi är får man vara med om fina färgspel vart man än går i denna vackra stad.

Äntligen är bokmanuset inne med bilder och allt ! Det känns så skönt. Visst vet jag att det är massor kvar men det känns bra att komma i mål för att sen göra nya försök…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *