Lyckan med lite höstnytt
augusti 21, 2012
Sju år utan min pappa, guru och bästa vän
augusti 23, 2012

Träningen känns så bra när ordningen är återställd efter alla lediga dagar. Även om jag inte slarvat så speciellt så känns det bra att rutinerna är här igen.  Nu när det är lite sensommar längtar jag efter nya kläder att vara lite höst fin i. Den här hösten får min stil vara lite sportigare även på jobbet. Jag blev så förtjust i Röhnisch Höstkollektion som har just mina favoritfärger och så mycket att välja på så där har jag fastnat!

 

Strö lite rosor på din väg du vandrar… ja visst är det så och mina morgonpromenader mitt i Stockholm är vackra och fyllda av just rosor.

Tänk vad Stockholm är vackert. Vår huvudstad har allt och alla årstider är fantastiska här. Igår gick jag och en av mina fina väninnor ombord på Gustafsberg VII och fick uppleva både Anne Louise Hanssons gamla svensktoppslåtar, ljuvlig fiskgryta och vackra stockholmsvyer. Tala om att få fylla på med glad-hormoner!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *