“Bästa formen någonsin” fortsätter !
juli 30, 2012
Miljöombyte präglar och förvandlar mig!
augusti 1, 2012

Nu är jag den jag är och det är så skönt och nu är det var det är!

Ja visst får jag ta mitt ansvar för vad jag säger och hur jag uppträder mot alla runt mig, mot min familj, barn och barnbarn, arbetskompisar och klienter. Hur du och andra upplever det kan jag inte påverka men jag försöker att  välja mänsklighet, saklighet, vänlighet och lugn. Det känns så viktigt för mig och jag tränar varje dag för visst kommer stressen krypande. Frustrationen över sånt jag inte kan påverka men å andra sidan det jag inte kan påverka tränar jag nu att inte lägga energin på. Det kommer alltid att uppstå oro och visst får jag känna oro och alla andra känslor också som kan kännas behagliga och mindre behagliga men jag väljer nu att nyfiket titta lite närmare på känslorna och tillåta mig att inte dölja och spela utan vara den jag är!

 

                                                 Stomioperationen och farmors envishet har gett mig ännu mer livselexir!

Jag har valt en hel del nya vägar och det känns bra, en del återvändsgränder har dykt upp med lite vemod men jag har också valt att svänga in på helt andra helt okända vägar med full förväntan. Under de två år som gått har jag också fått ta oväntade vägar som jag känner att jag blivit inknuffad på utan egentligen valt eller haft lust till.

Och nu står jag här idag och vill och ska känna efter hur vägval och vägbyten har påverkat mig. Det jag konstaterar är att jag lämnar ännu en epok bakom mig och går in i något helt annat. Jag har gjort det en gång tidigare.  Det som känns allra bäst är att jag närmar mig den person jag är och vågar göra det. Jag har mod att sluta dölja. Jag vågar stå för mina val och den jag varit men också är och den framtid jag drömmer om! Skönt – och jag antar att en stor portion erfarenhet och även några år på nacken som har fått mig dit jag befinner mig just idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *