Ljuvliga Sunnanhed – jag nyper mig i armen!
april 3, 2015
“Lilla funkishemmet” ger ny energi
april 8, 2015

Vilken påskhelg. Underbart väder i Dalarna. Underbart väder hemma i Stockholm så efter en underbar vandring var jag bara tvungen att börja vårstäda på balkongen och fylla balkonglådorna med underbara vårblommor. Några veckor för tidigt kanske men nej… här gäller det att suga på karamellen. Våren är ljuvlig!

Numera har vi inte så många kvadratmeter att härja på men varje kvadratmeter ger mig så oändlig mycket lycka. Jag stormtrivs på Gärdet och på min balkong!

Jag vill och tränar på att vara min ärliga egna iakttagare av mig själv och lära mig att acceptera mycket mer som jag inte kan påverka  och acceptera det som det verkligen är .Oro, rädsla, även paniksituationer och sjukdom har funnits i mitt liv men det som varit  är just  det – varit och är inte här nu. Det jag mellan varven oroar mig för i framtiden, nästa vecka, om en månad, till sommaren …existerar inte än och kommer antagligen inte existera heller i alla fall inte i den skepnad jag kan måla upp!

Hög tid att vara mer närvarande just i den här dagen.

När jag idag tog vägen genom Lill Jans-skogen till jobbet (min gamla morgonpromenadväg  – den jag alltid gick med Oliwia ) gick jag i tysthet, i morgonsol och det  kändes som det kändes att den här vägen är en väg full av lycka.  Jag har haft så många lyckliga stunder här som fortfarande ger kraft, jag känner igen alla stigar och stenar där Oliwia och jag vandrat och jag kan fortfarande känna hennes glädje och  fantastiska energi som hon utstrålade när hon fick springa fritt här från valp och i hela sitt liv.  Jag vet att jag har många vägar som leder till  lycka men det är hög tid att känna lycka på den väg jag trampar på idag. Imorgon kan en annan väg ge mig lycka och ny energi.  Men att hålla mig på vägen  här i mitt paradis på jorden det har jag själv ansvar för.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *