I morgon Sköldmöcupen och lite tjejsnack!
juni 13, 2012
Påminnelse för att nå formtoppen!
juni 16, 2012

 

När jag får några dagar i rad  där jag hinner med mig själv, från tårna ända in i själen då lever jag upp och blir en person som ger mycket mer av mig själv till mina nära och kära och dem runt omkring mig än andra dagar. Efter snart 55 år så förstår jag hur viktigt det är att regelbundet tanka med rätt bränsle för att kunna köra i den takt som jag vill.Inte bara en full tank då och då.  För att nå mina formtoppsmål så är det viktigt att tänka igenom mina grundstenar igen.

Fantasi, kost, träning, kärlek, vänner och mod..och vet ni jag tror jag fick in alla igår!

Ett äventyr varje dag är vad jag lever efter sedan min mamma dog och hennes läkare gav oss just det rådet, fast den gången gällde  rådet med äventyr  min älskade mamma. Jag har tagit över hennes äventyrsbank så igår var det Sköldmöcupen med Annelie  och med mitt lilla tjejsnack efter tävlingen som fick bli dagens äventyr!

Jag bestämde mig redan innan jag kom fram till Åkersberga GK att göra så gott jag bara kunde på Sköldmöcupen men lägga undan prestationsångesten i en malpåse och förlåta mig själv för alla andra risiga golfrundor. Förlåt Marlene! Annelie och jag kom 6:a och fick ett fint pris! Ja, jag kan ännu en gång konstatera att det sitter mycket i huvudet det där med golf! Jag kände en liten trygghet som kom krypande in i mig igen efter sådär tre hål och slagen blev säkrare och fantastiska Annelie var en så bra coach! Det kändes skönt att kunna våga be om stöd och få just det där stödet som ledde till säkrare slag! Tack Annelie!

Vid tjejsnacket efter golftävlingen mötte jag ett glatt gäng och vi hade stund tillsammans med hormoner som tema! Tack alla glada trevliga tjejer!

 

 

Jag toppade dagen med en avslutningskväll med Optimal Hälsa i Åkersberga. Gittan hade lagat supergoda GI Plankor och vi spelade en spännande äventyrsgolf. Lycka till nu hela gänget och vårda era nya fina livsstilar Vilken dag det var igår  nytt   och idag blir det  ett nytt  “Tjejsnack” om hormoner och det kommer  små troll på besök! Hurra!

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *