Allt eller inget – allt!
mars 2, 2013
Hurra idag gick jag på mitt handicap!
mars 4, 2013

Tänk att vissa dagar växer massor med hopp fram inom mig. I dag gällde det golfen, igår min mage. Den här efterlängtade återhämtningen ger mig så mycket hopp och glädje i själ och hjärta så det känns som jag ska spricka av tacksamhet och det mesta blir i alla fall lite enklare.

Som jag har kämpat med denna golf nu i några år. Efter min senaste operation har jag inte fått till golfen som jag önskat men just nu och kanske bara just nu, vem vet så känner jag ”hopp om golfen”. Drömmar om sommargolfen hemma i Sverige men mina älskade troll men det känns förstås härligt att just nu var  med om sommargolfen  här i Hua Hin och leva den drömmen här och nu.

Så just nu känner jag mig alltså hoppfull med och om det mesta som ni förstår. Att få vila och vara i en varm vacker miljö med vänner som jag känner gör mig trygg, modet återvänder och modet är viktigt. Att våga göra något helt nytt! Våga tro, våga slå en golfboll, våga vara mig själv, våga göra nya vägval, våga förändra. Våga lämna saker och ting bakom sig och vägra ge upp! Tänk vad allt är enkelt i livet  receptet jag fått är ljus, värme och återhämtning. Jag är så tacksam för mina fina dagar! De ska genast in på äventyrskontot där alla minnen registreras.

2 Comments

  1. marianne skriver:

    Marlene – va bra att du kämpar på! Fantastiskt och jättestarkt! Nu längtar jag efter att snön ska smälta på Drottan så att vi får gå vår första golfrunda tillsammans där i vår! kram Marianne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *