Sunnanhed!
oktober 6, 2012
Jag saknar redan innan jag lämnat!!
oktober 7, 2012

Våga lita på magkänslan – hur många gånger har jag inte sagt det till mig själv men sen inte riktigt vågat!

Jag vet att jag genom åren inte vågat lite på min magkänslafullt ut. Hade jag gjort det hade en hel del svårigheter kunnat undvikas men jag hade också kunnat få uppleva fler äventyr om jag bara vågat tro på mina känslor. Nu idag, faktiskt alldeles nyss kom ett nytt facit till mig ett annat kom för ett par veckor sen.

Lite ledsen, inte arg men besviken. Jag tillåter mig att äntligen förstå att mina intuitioner är väldigt sanna och är att lita på mer än jag anat. Jag tänkte på mina magkänslor på vägen upp hit till Dalarna och pratade lite om det också och nu vet jag att jag ska vara sann och lita på dem och våga ta beslut därefter. Vissa gånger har min magkänsla också gett mig massor med glädje och jag har också några gånger inte behövt överraskats utan kunnat förbereda mig lite innan själva händelsen inträffat, som idag…och jag vet nu att jag ska lita på de känslor och intuitioner som kommer till mig och jag har fått en läxa av mig själv, tala klarspråk. Jag ska träna och lektionen sätter i gång på stubinen.

Har plockat kanske årets sista blåbär kändes inte så länge sedan jag plockade årets första! Det gäller att hänga med i svängarna! Nu ska  pigga upp mig med lite matlagningsterapi!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *