Tusen och en natt!
januari 15, 2013
Andras vilja är inte alltid min vilja!
januari 17, 2013

 

Ibland känns det som jag missat ganska många kapitel i “Mitt livs roman” för att jag har haft massa i huvudet som ..tänk om det inte fungerar att…vad ska andra säga om det…visst men inte nu? Det är slut med det nu….nu bara gör jag det. Visst kan och kommer det bli fel ibland men jag har i alla fall bidragit med något till “Mitt livs roman”.

Visst går jag runt och kikar in i andras liv  mellan varven och många gånger har jag blivit lite nedstämd och undrat varför livet  tog mig till en lång sjukdomstid men nu är jag ju här igen. I ett annat skick men här och på något sätt ger jag mig nu tillåtelse att säga till, vara, uppleva, säga ja, säga nej, våga mer, nu mer än innan jag blev stomiopererad. Det känns som jag har mer bråttom, att jag inte vill missa något av allt det härliga som livet har att erbjuda. Jag har också lärt och tränar för fullt att värdera om och se saker som de verkligen är ibland har jag förskönat och ibland tvärtom och nu får det vara som det är! Relationer, händelser och upplevelser. Min resa till Dubai blev en underbart kapitel till ”Mitt livs roman” Jag ska inte dö nyfiken! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *