Jag har gått igång på Rönnbär
augusti 27, 2015
Efter glittriga dagar känns en röd återhämtare så rätt!
september 2, 2015

I dag är det en ny månad och en ny årstid!

Jag har en stark längtan efter att göra saker som ger njutning mitt liv och nu älska vi snart att byta årstid. Möjligheter till just njutningar verkar oändliga i den färgstarka månad som är här. Jag försöker intala mig att inte låta tiden bara rinna iväg. Jag vill stoppa den och vara närvarande till 100 %.

Förra veckan var verkligen en njutarvecka.

Härligt att få föreläsa hos Curves i Haninge! Ett möte med kvinnor med så mycket positiv energi!

 

Niklas alltid bäst! 

Café Opera golf final med underbara människor och gala middag!

Lugn och ro på fina Fyrudden och sen allt dessemellan!

 

Den här veckan startade med en underbar golf dag på Täby GK – Hjärnslaget Alzheimersfonden. Helene Alfredsson och Stefan Sauk  gör ett fantastiskt insats! Jag hade förmånen att få spela i Malmö Aviation boll med Lena Maria Carlerup Jenny Hagman Henrik Hjelt och Susanne Thorell! Vi hade superkul men nådde inte prispallen!

Mötte Sandra Carlborg sent i går kväll. Tjejen som slår längst drivar i världen!

Ny årstid och nya :

Jag har ansvar för mitt liv och vad jag vill göra med det.

Vilka relationer är viktiga för mig

Vilken kost mår jag allra bäst av

Vilken träning behöver jag

Vilka socialt liv är rätt för mig

Vilken miljö mår jag allra bäst av att vara i

Vilket engagemang och tid jag vill och ska jag lägga på mitt jobb och fritid

 

Jag har lätt att ledas in i fällor där andras viljor och behov blir mitt sätt att leva. Jag ger mig nu en ny hemläxa:

Att respektera mig själv, naturligtvis andra och visst kompromissa då och då men min egen hälsa måste få komma i första hand. Livet är kort och en tankeställare för mig är att alla mina vänner och bekanta har en korg med sig till mig. Den kan vara fylld med glädje, inspiration, kunskap, trygghet, spänning, kärlek eller en hel cocktail blandning men jag ska aldrig mer ta emot en korg fylld med gift, dynga eller något annat otäckt.


En annan lite obehaglig men relevant fråga till mig själv. Vad har jag i min korg  när jag möter mina relationer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *