Idag Är Haket på Fågelbro GK!
maj 17, 2013
In med glamour, magi, dramatik, men låt det bli ett lyckligt slut!
maj 20, 2013

Vad är viktigt? Jag ställer mig frågan gång på gång och i alla möjliga situationer och tillfällen. Min senaste golfrunda har gjort att jag tänkt på det igen och då när det gäller golfen som jag älskar så mycket. Vad är viktigt för mig när jag spelar golf och jag vet att för mig är det absolut viktigast  att ha kul, att ha lugn i kroppen  och att känna trygghet. 

 

Därför kom det som en befrielse när det första en av mina medspelare i bollen på Bro Hof säger: Det viktigaste i dag är att vi har kul. Visst säger vi så lite till mans när vi spelar våra rundor men orden var så hjärtliga och verkade komma rakt ifrån hjärtat. Tack Caroline för det – Om du visst hur det värmde mig.

Golfrundan blev för mig supertrevlig och är det trevlig brukar min mage/stomi sköta sig. Spelet var lite blandat men jag njöt av hela vår fina runda! Nu är det dags att ta tag i skavankerna som visade sig på banan igår. Mot rangen!

2 Comments

 1. Marjak skriver:

  Hej!
  På vilket sätt brukar du få “problem” med din stomi? Alltså hur hindrar den dig i din vardag? Jag tänkte på det du skrev i inlägget.
  Ha en bra dag!

  • Marlene skriver:

   Halloj Jeanette,
   Jag använder min “propp” och blir jag lite nervig så blir min mage lite rörig och då håller inte min propp.
   Bästa hälsningar
   Marlene

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *