Golfaffirmation under tiden magen fixas!
juni 10, 2012
Mjukjobbar!
juni 12, 2012

Konditionen är för mig inte bara fysisk.

Gårdagens golfrunda gjorde mig först lite osäker  på om jag någonsin ska få tillbaka min gamla golfform.jag längtar som en galning efter den! När jag satte mig i bilen efter risig golfrunda men med super trevligt sällskap började tankarna snurra. Jag funderade på att det är nog dags för mig att ändra konditionen på min golf eller rättare sagt ta bort en del krav jag ställer på mig själv som antagligen sätter krokben för mig när det är dags att slå den där lilla bollen. Medan jag satt i bilen på väg tillbaka till landet kom jag på det! Det som direkt höjde min puls och gav mig en glädjekick. Jag tittade på min klocka och visste att jag skulle hinna fram i tid. Landet fick vänta en stund. Jag skulle få min lektion av dom som har bollen i fokus. Dom som leker sig i form. Dom som gläds med att bollen går deras väg. Visst sätter dom krokben på varandra här också men inte på sig själva. De här var min belöning och jag var värd den. Skönt och jag vet ju vad som gör mig upp över öronen lycklig. Tack Philip för att jag fick titta på din härliga fotbollsträning igår!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *