Joel följer upp idag!
juni 27, 2012
Tid för investering!
juni 30, 2012

Idag är en sån där dag där gårdagen sätter sina spår. Vi hade jättekul, åt och drack gott men det blev sent, väldigt sent. Vi var ett härligt gäng tjejer som var på ett supermysigt ställe som heter Urban Deli på Söder här i Stockholm. Jag hade aldrig varit där förut så för mig blev det en riktig överraskning. Ett ställe med både butik och krog! Urban deli vann Årets innovatör på Restaurnggalan 2011.

Juryns motivering var: Urban Deli har lyckats med en skarvlös intregration av restaurang, bar, deli, butik och juicebar som dessutom fungerar lika bra till frukost, lunch och middag. Till det tillkommer deras tjänster runt catering och matkassar. Framför allt bjuds här alltid på en urban krogupplevelse med mycket kärlek till maten.

Även om det är bus på kvällen så går formtoppsprojektet vidare och idag var det dags igen för Hypoxiträning, även om jag kände mig lite trött idag så funkade den jättebra och jag känner nu att den tajtar till lår och rumpa ordentligt.  Skönt och kul att det verkligen börjar kännas. Och väldigt lagom i tid nu när sommaren och värmen verkar dyka upp igen.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *