Alla dagar går inte på räls!
juli 3, 2012
Bästa formen någonsin
juli 4, 2012

Efter dagen som har gått har jag bestämt mig för att börja uppskatta mig själv lite mer igen! Jag har ju hittat en rutin där jag gör någon form av träning varje dag. Även om mitt humör var sådär idag så missade jag faktiskt inte långa morgonpromenaden,inte cirkelträningen heller  och jag avlutade dagen med ett pass Hypoxi!

Ord som jag vill att mina fina klienter ska säga till sig själv varje dag säger jag också nu till mig själv! Hör du det Marlene! Uppskatta det du har och det bra du gör istället för tvärtom. Kan vi börja om igen du och jag det är ju rätt poppis. Så det är dags igen att bli riktigt nyförälskad och lära älska min kropp mer än någonsin. Jag lägger ju så många timmar på träning och härlig matlagning varje vecka, medans min labbe Oliwia ligger och latar sig och jag vet några till som älskar att vila som Oliwia. Som tur är (för Oliwia) så vill jag absolut ha hennes sällskap på mina promenader varje dag!

Alla har vi lite repor i lacket om vi är av 1958 års modell. Det är väl det som är charmen med att vara just en 58:a. Minns med ens att jag fick byta ut hela avgassystemet på min första bil som var en röd Amazon (årgången kommer jag inte ihåg) och det var väl inget konstig med det, bara så skönt när det var gjort och bilen var som ny igen tyckte jag! Och tänk så vi putti- nuttar med våran gamla Folka.

Det tänker jag göra med mig själv också från och med nu. Känna mig värdefull – så jag fortsätter mitt reparationsprojekt av mig själv och dagens lite mörka start var en morgon för eftertanke. Nu är jag glad igen och det är det som gör skillnaden!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *