Dalahästen är hos Röhnisch!
april 16, 2013
Bättre en skrynkla i själen än ett slätstruket liv
april 18, 2013

”Varsågod och skölj”(ironi) lite så kändes det i morse när jag slog på rumpan i Lill Jans Skogens brantaste backe. Det var lite is kvar och visst skulle jag vara där. Ja så nu linkar jag omkring och undrar lite över mina onda högerfot. Den ska bli bra tills imorgon annars jäklar!

Varsågod och välj säger jag nu till mig själv istället. Låt din stukade fot få vila och tänk bort den om du kan. Tänk bort den? – Den bultar och gör ju jätte ont. Tänk på något kul. Ja jag ska försöka säger jag till mig själv och bestämmer mig för ta fram nya numret av Topp Hälsa. Bläddrar i tidningen medans jag väntar i att mina nästa klienter ska dyka upp. Med ens tänker jag på flera av de par som brukar komma till mig och känner på min stukade fot. Inte så farligt än då!

Tidigt nu på morgon (med stukade foten) satt jag och samtalade med en mycket klok kvinna som gav mig lite att tänka på. Fick många goda råd så nu är det dax att lägga till lite nya ingredienser i framförallt mitt yrkesliv och ta bort några, till och med lite fler än de jag tänker lägga till. Bort med just de ingredienser som tar över lite men inte ger energi på något sätt. Oj vad svårt det blev, för allt jag gör är ju så himla kul men det är utmanade att slipa lite för att se vad som kommer fram under ytan!  Här och nu…:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *