Grönare och grönare och grönare
januari 9, 2013
Vad ska andra tänka..
januari 16, 2013

Tidigt i morse kom jag hem från en långweekend i Dubai och viss känns det som att jag varit i ”Tusen och en natt”. Innan jag åkte hade glåmigheten  tagit ett litet fast grepp om mig även om jag nog har känt att våra dagar blir längre och ljusare igen och humöret följt med men tittade jag mig själv i spegeln så var det länge sedan blekheten varit så total. Så det kändes utan tvekan helt rätt att få en lång helg med goda vänner i Dubai. Dubai som jag aldrig besökt tidigare blev en helt magisk upplevelse. En annan kultur, varma dagar, sol, shopping, äventyr, vänner att skratta och prata med om allt från himmel till jord  till tusen och en natt.

Helgen gav mig en riktig energiboost. Maten var härlig kryddad och att sen få den grillad under stjärnklar himmel mitt i öknen – då är i alla fall jag såld! Jag plussar på mitt upplevelsekonto och känner direkt att den händelsen kommer ligga kvar på kontot för alltid. Vackra Royal Mirage poolområde lägger jag in på samma konto men utan Lena hade jag inte kunna lägga till dessa härliga upplevelser – så tack Lena för allt vi fick uppleva Dubai. Ja som många andra älskar  väskor och mitt behov även där är (just nu) stillat!

Medan jag var i solen med vänner och god mat och massor med äventyr så tog jag ännu ett nytt beslut – in med fler minisemestrar! För oj vad batterierna laddas av några dagar i ny miljö. Ja, det kan inte bli Dubai alla minisemestrar så klart  men att få skratta så tårarna rinner, äta energigivande mat, sova gott och njuta av en ny miljö gör att jag känner mig starkare än på länge! Så jag kommer investera i minisemestrar och det går ju att göra minisemestrarna även i sin egen stad och till och med i sitt eget kök. Fantasin kan få mig dit jag vi vill!

Så minisemestrar eller andra glada upplevelser får mig att  spira så dags att planera – Försök boka in några glada minisemestrar även om de varar bara för en eftermiddag så får man sig hur som helst  en rejäl energiboost!

Tips till minisemestern!

God mat med kryddor från hela världen ger rätt bränsle!

Rör på dig även när du är på din minisemester!

Ta gärna med dig ett glatt umgänge det är guld värt! Visst kan en minisemester vara skön att uppleva bara ensam ibland men visst kan det vara härligt att ha någon att skratta och dela massa tokigheter med då och då!

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *