Ska provköra hösten..för det är något bortom bergen…
oktober 22, 2012
Livräddare
oktober 24, 2012

Vilken härlig höstdag det är sol på väderkartorna igen och det ska bli fler vackra höstdagar framöver! Det känns i kroppen att det är en intensiv tid nu och jag är fylld med bränsle. Det är massor med nya projekt som är igång och det planeras nya för fullt. Viktiga arbetsmöten avlöser varandra men jag har också haft flera känslosamma möten under veckan med nära vänner som har gjort att jag stannat upp, lyssnat och pratat om det som viktigt i en nära vänskapsrelation.

Sena kvällar och tidiga mornar är det som gäller nu ett tag och träning följer mig som en god vän! Just nu när det är många dagar med högt tempo så när det är bråttom är även GI Boxen en trogen vän! (Dessutom supergod!)

Jag är precis hemkommen från jobbet med ny god energi, vitalitet och fått nya idéer som jag får bearbeta i lugn och ro! Jag lovar jag mig själv idag att bli ännu bättre på att fånga djupsömnen och ge mig några fler timmars sömn!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *