“Bakslag”
april 2, 2013
Harmoniska hormoner
april 3, 2013

Det är tidig eftermiddag och jag funderar lite på dagen som komma skall imorgon alltså. Först frukost med föreläsningen ”Harmoniska Hormoner” på fina Röhnisch butiken. Spännande att träffa en ny publik.

Det slår mig efter morgonens små bakslag att även dagar som dessa är unika och ska uppskattas.  Ja det är lektionstimmar i Livets skola. Imorgon däremot är jag redan mer positivt nyfiken på bland annat njuter jag verkligen över att mornarna är så ljusa dagen och att det märks en sådan skillnad på de fem veckor som vi varit borta från Sverige. Ljuset har verkligen kommit i raketfart. Även om jag vill glömma förmiddagens bakslag måste jag väl ändå erkänna att den finns kvar i minnet (plus att tarmen inte vill ge sig. Börjar närma si en dos Cascara..) och att den gav mig en förnimmelse om att jag ska komma i håg att kroppen talar till mig. Varje dag och hela tiden! Kroppen talar på det sätt den kan och att lyssna på de signaler som kroppen signalerar ut ska vara hög prioriterat! Till och med högst!

Jag har ju inte en aning om hur många varningssignaler kroppen tänker ge mig. Tomas Tranströmer skrev ” Mitt i livet händer det att döden kommer och tar mått på människan. Det besöket glöms och livet fortsätter. Men kostymen sys i det tysta”

Visst tänker jag nästan dagligen på min senaste operation där jag nog kände att måtten togs. Oj nu blev jag visst lite djup men vi pratade just om det här under påsken och jag vet ju att ingen av oss är odödliga. Att vara lite rädd om mig och andra är superviktigt även om jag samtidigt läser tredje boken av Marianne Cedervall ”Spinnsidan” och med stor iver dessutom. Tankens krafter inspirerar mig och den magi som författarinnan sprider i sina böcker är ju faktiskt lite ”häxiga” men ändå helt rätt på något sätt.

Dags att ta emot fina klienter och sen ge mig ut i vårsolen i nya fina träningskläder som känns perfekta i måtten för mig. Det ger mig livslust!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *