Kärlek är min sjätte grundsten för att nå formtoppen
maj 1, 2012
Morgonstunden är “min egen tid”
maj 3, 2012

Just nu tog jag beslutet att unna mig en detox. Så nu blir det att fylla på med lite extra gott som passar in i detoxen. Jag tänker göra en lite kortare detoxresa som får hålla i sig i 10 dagar.

Jag tänker lägga in lite extra sköna kvällar där jag riktigt ska bry mig om mig själv med massage och ansiktsbehandlingar. Under detoxdagarna behåller jag kyckling, fisk, kalkon och ägg i kosten men tar bort alla mejeriprodukter och äter förstås inga mjölprodukter.

Även om det är gott med glas vin till helgerna som kommer så får det bli Nej Tack! Kaffe är jag ingen storkonsument av men ändå lägger jag det på min ”Ta Bort Lista” för säkerhets skull.

Träningen planerar jag ska kunna fortsätta på samma sätt som den de tre veckor som passerat

Fortsätter med ”Lady Lufslöpning”, cirkelträning och Joels avstämningspass. Morgonpromenaderna rubbas aldrig.

Vikten. Jag tror att jag har umgåtts, myst och tillåtit mig att ”smaka på” av försommar- middagarna.

Formtoppsmålet. Jag har bestämt mig för att nå mina mål.

Jag vill sova gott. Jag vet att jag sover bättre under en detox. En anledning till det är att jag helt bort vin under detoxen.

Det känns bara så skönt att Kick starta försommaren med en detox. En ”nystädad” kropp vill njuta av sund mat och rätt träning även efter detoxen.

Magen. För mig är mage /tarmsystemet superviktigt. Jag var lite försiktig den första gången jag gjorde en detox efter stomioperationen men det gick jättebra.

Huden. Huden mår bra när jag äter detoxkosten. Den ska stråla!

Håret. Jag själv har märkt att hår kvalitén förbättras under en detox och många kvinnor jag pratat med under mina föreläsningar känner sig vackrare efter en detox.

Jag vill fylla med ännu mer energi. När jag fyller på med bra bränsle som hjälper till med att få bort slaggprodukter så kommer energikänslan och målet är att behålla känslan även efter min detox. Sommarkänslan är här!

Tid. Ja kanske det låter märkligt men jag hoppas att jag får mer ork och lust och det ger mig tid. Det behövs tid nu när flytt och alla försommaraktiviteter står för dörren.

Vill du vara med?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *