Madonna och Robbie Williams gör det också!
maj 23, 2012
Allt för formtoppen!
maj 24, 2012

Att sköta om min kropp ligger mig varmt om hjärtat men för att jag som stomiopererad ska få allt att funka som att kunna ha vilka kläder jag vill tajta jeans,bikini, sommarklänningar och kunna träna bekvämt så behövs ganska långa besök på “toan” varannan dag. Hemligheten är jag tar ett lavemang genom min stomi på magen och på det viset tömmer tarmen.  Jag har som en “propp” med ett plåster på som jag sen trycker fast i magen . Vips så behöver jag ingen påse på magen. Tack för den uppfinningen jag har fått tillbaka min kvinnlighet och livet på toan löser jag med Mix Megapol och datorn!et!

3 Comments

  1. Therése skriver:

    Jag är också väldigt tacksam för att det fungerar så bra att irrigera. Det betyder allt även för mig! Soliga hälsningar!

  2. Marlene skriver:

    Skönt att det finns fler som märker den fantastiska förbättring av livskvalitén!

  3. Kent skriver:

    Hejsan! Jag gör ett inlägg 27/5 20.28, för att se om det funkar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *