En julefrid flytt
december 16, 2013
Inspireras av Josef Frank och ögonshoppar
december 28, 2013

Lugnet har landat på Fyrudden. Lite vilsen, det blir så tomt när alla återvänder till sitt men det känns så härligt att få ha haft så många kära runt sig på en och samma gång.

Det är skönt att vara på fina landet men det känns faktiskt också att nya hemmet i stan ”Gärdet” kallar… Igår när jag satt i timmar och kikade på funkisinredning och fick en slags nytändning. Jag har aldrig suttit så länge och kikat på inredning. Jag börjar tro att flytten kommer leda till något riktigt bra. Ja vet att jag har många fina oplanerade dagar framför mig och det ska få vara  en vilsam start på våra fina mellandagar men nu snart vill jag röra runt igen.

Den här Annadagen ger mig den där rätta äkta lyckan och allt utan några som helst krav – Jag är ödmjukt tacksam!

Mina sätt att njuta av julfriden!

Titta på när  barnen leka med alla julklappar och själv få vara med på en Charader.

Gå lång lång långpromenader med Oliwia och har fått ljumma regnstänk på näsan. En underbar känsla som gör att saknaden av den vita julen svalnar och fördelarna med en Juldag med 7 grader plus tar över. Idag på annandagen ser jag en blå himmel som sakta tar sig fram ur mörkret. Ska solen lysa på oss idag?

Lyssna klart på boken för att snabbt få lyssna vidare på nästa.

Göra gröna, röda och gula drinkar och köket är fullt med juiceingredienser.

Sitta ensam vid stora bordet och njuta av att titta igenom min nya juicebok.

Gå upp till mamma och pappas grav och “småprata” lite

Jag känner mig glad, nyfiken och börjar så smått fundera på 2014 och nu ut och kolla om det verkligen ska få bli sol idag. Kanske ut och kika på lite småsaker till Gärdet…

Kramar til Er!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *