Bästa formen någonsin. Tid att njuta, tid att leva. Förnya, föryngra och förnöja oss!
juli 28, 2014
Jag ser fina magar överallt!
augusti 4, 2014

 

En sommar till där altantiden går till att skriva på ny bok. Den här gången tillsammans med Ola Lauritzson. Tänk att ända sen jag råkade illa ut och blev permanent stomiopererad har jag drömt om att få göra en bok med läckra lättsmälta näringstäta soppor som alla lätt ta till sig. Kan älska och njuta av och nu har drömmen blivit sann! Ena delen i boken blir soppor och den andra … smoothiebowls. Tror ni att jag går på moln? Jag nyper mig i armen och fattar äntligen att nu är det fjärde boken som ska födas.

 

Jag får njuta av att sitta på min magiska udde, på min skrivaraltan och göra det jag älskar… fixar med näringstät kost och att just att en sådan typ av kost är så vacker är så lätt att förstå. Den vill locka oss.

Jag vaknade tidigt och gjorde en ny sats ”man tager vad man haver granola ” Havregryn, hasselnötter, sesamfrön, pumpakärnor, hampfrön, pepparkakskryddor. I vår frys fanns fryst mango så lite soyayoghurt och fryst mango med granola och gårdagens blåbär blev morgonens smoothiebowl.

Nu till skrivaraltanen… God morgon!

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *