Urban Deli – där är det kul på alla sätt!
juni 28, 2012
Jag tror att pappa kikar ner på mig idag!
juli 1, 2012

Läser med glädje Maggan Hägglunds krönika i Tara om investeringar och blir inspirerad att titta igenom mina egna gjorda och kommande investeringar. Nog så viktigt för att hitta ”Bästa formen någonsin”! Utan de investeringarna jag har gjort och tänker göra – ingen formtopp!

Vår lilla Ella fyllde 3 år förra helgen och hon fick en så söt liten dockservis av sin mamma och pappa. Även om jag inte är en docka så fick jag vara med på kafferepet och jag ”drack” minst 20 koppar kaffe. Jag vet att sådana ”fikastunder” med Ella och att spela krocket med Philip är investeringar som är bland det viktigaste jag kan göra för framtiden. En långsiktig underbar placering. Vad vore mitt liv utan dessa goda relationer!

Jag sitter just nu uppe i mitt älskade Dalarna som ger mig känslan av trygghet, och möjligheter till återhämtning. Jag vet att det är en väl placerad livsinvestring att få komma hit. Få möjligheten att bara vara, för att kunna hitta ”Bästa formen någonsin” och behålla den livskvalitén. Så skönt att höra lite traktorljud, råmande kor, vindens sus och idag en massa sol! Mina grundstenar för att hitta ”Bästa formen någonsin” är kost, träning, fantasi, musik, kärlek och vänner, tillsammans vill jag att de ska ge en total vitalitet och glädje. Grundstenarna skapar tillsammans min ”Vitalitet och glädjefond” en säker fond som kommer ge mig hög avkastning livet ut, vilken riktning än livet tar!

Jag investera mer än gärna i högriskprojekt, som i förra veckan när jag inte var hemma en enda kväll, istället valde jag att en kväll sitta på ett mysigt fik och prata om livets glädje men också allvar. En annan kväll promenerade jag på Söder och kom till Nytorget som verkligen ger mig en känsla av att ramla rakt in i ett härligt folkvimmel någon annanstans än just Stockholm och Sverige. Där samlades ett gäng underbara tjejer som njöt av skumpa, rödvin, god mat och massor med prat och skratt. Risken att vara trött dagen efter var hög men kvällen innan ljuvlig. Att sen kvällen efter den på Söder få vara med på picknick i Vanadisparken med mina nya arbetskamrater och med mer skumpa och vin var supermysigt, fortfarande var risken överhängande för tappad vitalitet dagen efter men den återhämtning jag behöver får jag nu när jag sitter i här hjärtat av Dalarna med min stora kanna ingefärsvatten och får lite sol på näsan. Just den här veckan har varit lite speciell med så mycket kul som samlat sig på en och samma vecka. Visst, ett litet tapp på ork blir följden men med oj vilken vecka ”musik, skratt, vänner, goda samtal och maten har i alla fall varit ok hela veckan även om dryckerna varit lite i högriskfasen. Slutsatsen blir att jag kommer satsa på en ”ute på stan fond” och jag tror den kan bli en fantastisk investering om den hanteras med försiktighet och i lagom dos! Taget och jag vet att jag älskar den redan!

Planerar nu för en vandring upp till Dansbodarna under en dag i juli bara för att känna känslan av vild natur i dalaskogarna! En investering i min ”upplevelse och rörelsefond”!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *