“21 dagar”
oktober 9, 2012
Lite mer “Peace love and rock ´n roll” – tack!
oktober 11, 2012

Jag har haft känslan av att jag stått lite och stampat på samma punkt när det gäller min träning. Jag har absolut inte avvikit från mina träningspass men jag har inte heller ökat mitt tempo. Behagligt men inte utvecklande!

Efter en extra lång tidig Power walk var jag på mitt cirkelträningspass som vanligt. Therese fanns på plats och är en inspirerande och utmanande instruktör som även tidigare har gett mig kickar och ”nya” utmanande övningar.  Idag gav hon mig en variant på plankan, så nu finns det plankvarianter i mitt register så det heter duga, sneda, vanliga, med ben benböj och nu den sista där armar och axlar och bål får sig en extra rejäl körare. Framförallt fick jag en ny kick av en jobbig men kul ny övning! Tack Therese motivationen steg hur mycket som helst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *