Skapar plats och utrymme för att kunna investera i det som är resten av mitt liv.
februari 11, 2016
Livet får en ny start – igen!
februari 15, 2016

Det är varma soliga dagar här i Thailand  och massor med möjligheter att pyssla om sig själv. Powewalka, simma golfa ,äta och dricka ”hälsosamt matenkelt”. En underbar tid för både för både jobb och återhämtning.  Igår sa vi Hej Då till Inga- Lill och Kenneth som efter många år bestämt sig för att prova nya platser att spela golf och njuta av livet. Tack för allt sällskap vi kommer sakna Er!

Jag pratade med en av våra fina grannar här på Baan Lisa och hon berättade om sitt barnbarn som inte får säga att någon mat är äcklig. Barnbarnet hittade på det ny begreppet: Den här maten passar inte min mun. Underbart jag lånar uttrycket!

Sitter och njuter av en gröning med ananas, karela, broccoli, lime och ingefära

Ingefäran är en favorit i mitt kök var jag än befinner mig, i alla former som juice, i smoothies i maten och som te.

Jag ser till att stoppa i mig ingefära mest varje dag och mår jättebra av det.  Ingefäran är antiinflammatorisk, stärker vårt immunförsvar, smakar starkt och gott och innehåller smärtstillande ämnen som också kan lindra värk vid reumatism och artros.

Ja idag tänker jag mycket på mig själv men det är många med mig som vill ha snabb återhämtning efter tex träning … och en lugn mage, utan gaser och en bra produktion av matsmältningsenzymer. Ingefäran kan stötta oss med det också!  Ha en fin helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *