Golfbanorna är stängda idag!
september 1, 2012
Kramar betyder så mycket
september 3, 2012

Känns som stabiliteten i vädret är tillbaka! Över 66 mm regn igår kändes inte normalt!

Idag fick jag fick äntligen testa nya skorna Salomon Gore Tex – Ja nu får det bli lite härlig höstkänsla framöver och min vandring idag kändes lite höstlig, skönt det också! Skorna är supersköna och det känns härligt med mycket färg även på skorna!

Nu när jag är på testhumör så testade jag också Renée Voltaires Smoothie Mix –Ris protein med fläder, acai och björnbär. Risprotein är lättsmält och snällt för mage/tarm.  Fritt från laktos och vete.  Ca 5 g kolhydrater, 8,5 g protein (lite drygt ett ägg alltså) per portion. Sen beror det helt på hur du blandar din smoothie. Idag lyxade jag med mina hallon och havredryck!

Goda besked har kommit från Hagby GK som tänker öppna efter allt regn! Hurra för det! Jag sticker dit och testar Hagby har aldrig spelat den banan fast den är så nära Fyrudden! Idag har jag testhumöret uppe!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *