Framkörningen till 2013 har börjat!
december 3, 2012
Drälltid
december 7, 2012

Tänka att jag längtar mer och mer efter bara grön mat fast ikväll blir det en tur med Östanå som har ett skaldjursalternativ till julbord.

Tänk att en eftermiddag kan bli så förtrollad av ett möte med en ny bekantskap! Mod att prata om svåra saker gav energi till vårt samtal!

Tänk att en present kan göra mig så upp över öronen glad,ska bli så spännande att få lyssna på den ikväll!

Tänk  att det liv jag lever nu och inför en ny koll på Karolinska där jag ska få en lägesrapport och koll så inga ny äckliga tumörer smyger sig på mig känns det som det växer ut grönare och grönare fingrar på mig.  Grönare juicer, grönare smoothies härliga grönare vegetariska grytor men jag räknar in mitt protein ordentligt det är superviktigt och som sagt det hörs på namnet – protein – byggstenar!

Mina grönare smoothies har blivit storfavoriter i hela familjen och dricks nu varje dag med fiber, näring, färg och är ”vältuggade” innan de ens kommer in i munnen med lite hjälp från blendern. Ett säkert sätt att maxa näringsupptaget för tarmarna har inga tänder!

Tänk att jag har redan nu innan skaldjurmiddagen med min man har haft en toppendag!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *