Samlar på ännu fler äventyr som hjälp för att nå formtoppen
april 23, 2012
Löparskolan
april 25, 2012

 

Min väg mot formtoppen efter besvärliga operationer fortsätter. Jag är i full gång att checka av och göra en liten lägeskoll på min fysik. Var hos Joel förra veckan och kollade av min kondition och fettprocent jämfört med innan jag stomiopererades. Joel och jag har tagit fram tydliga mål. Ner 5 kg och dessutom ta bort 6 %-enheter fett till midsommar. Idag var det dags för nästa lägeskoll – ett tidigt besök hos tandhygienisten. 

Kom därifrån med ett kvitto på god tandhälsa. Hurra! Nästa vecka blir det  besök hos kirurgen som gjorde min senaste operation men det är då det.

När det gäller mina tänder så är jag alltid lite orolig när jag kommer till min tandhygienist men jag tänker så här att den kost som orsakar inflammationer och övervikt i min kropp kommer också ökar påfrestningen på tänderna. Den här gången gick det vägen!

Nu är det dags för en liten belöning en proteinsmoothie och en kopp härligt nybryggt kaffe!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *